Vin til erhvervskunder og virksomheder? Find det online

13 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Skal der afholdes firmajulefrokost, reception eller anden festivitas i virksomheden? Så skal der god vin på bordet. Det er vigtigt, at du, når du plejer dine samarbejdspartnere og medarbejdere, sørger for, at de våde varer er af top kvalitet. Dette behøver dog ikke at betyde, at du skal betale overpris for vin til firmafesten. Hvis du vælger at købe vin online, er det intet problem at opnå mængderabat. Langt de fleste velassorterede webshops med vin har desuden altid et eller flere gode tilbud på vin af høj kvalitet. Og under alle omstændigheder vil du kunne spare mange penge på at købe vin i stort volumen online, i forhold til hvis du skulle købe samme kvantum i en fysisk vinbutik.

Spar penge på vin online – og få sikker levering

Dette skyldes, at en online vinbutik typisk vil kunne have større mængder vin på lager, da den omsætter mere end en tilsvarende fysisk butik. På den måde vil en online shop kunne indkøbe større mængder af vin, hvilket sænker indkøbsprisen – og dermed salgsprisen. Samtidig spares det fordyrende mellemled i form af en fysisk butik (som repræsenterer lokale leje) og udgiften til aflønning af ansatte væk.

Winther Vin – køb kvalitets vin online til fornuftige priser

Hvis du vil være helt sikker på, at den vin, du køber online, holder en høj standard, bør du vælge en velrenommeret vinbutik med en online afdeling. I webshoppen på winthervin.dk får du det bedste fra begge verdener – de lave online priser, og vinhandlerens erfarne blik for de gode vine til rimelige priser. På winterhvin.dk får du kvalitets vin uden at risikere at betale overpris. Og samtidig kan du være sikker på, at samtlige vine er testet af folkene bag Winther Vin, som i mange år har leveret vin til tilfredse privat- og erhvervs kunder.

Se det store udvalg af vin på winthervin.dk

Flere Nyheder