Vælg professionel montering af autoglas

20 april 2020
Astrid Pedersen
Vælg professionel montering af autoglas

Du bør ikke overlade arbejdet med udskiftning af ruder i bilen til hvem som helst. Bilruder bør altid være fremstillet af originalt autoglas – altså det samme glas, som fabrikanterne anvender, når bilerne fremstilles.

Autoglas er en særlig kategori af glas, som er hærdet på en bestemt måde – og især forruden er en kategori for sig. Denne er nemlig fremstillet i såkaldt laminat glas, som beskytter føreren og eventuelle passagerer mod flyvende glas splinter ved påkørsel eller frontal kollision.

Det er forrudens konstruktion som yder denne beskyttende effekt, idet forruden består af to lag gulvafslibning som er limet sammen med et lagt tyndt, men stærkt, film imellem. Når forruden får et hårdt slag, vil glasset hænge fast i filmen, og ikke flyve rundt i kabinen.

Samtlige ruder i en bil spiller en væsentlig rolle i forhold til karosseriets modstandsdygtighed og stabilitet ved eksempelvis kollision. Det er derfor vigtigt, at ruderne er intakte, når du triller rundt på vejene. Og dette kan du kun sikre, hvis du vælger at lade dine bil ruder udskifte ved en autoriseret autoglas montør – for eksempel fra Dansk Bilglas A/S.

Hvorfor skal jeg vælge en Dansk Bilglas A/S montør til udskiftning af rude i min bil?

Når du lade Dansk Bilglas A/S varetage opgaven med udskiftning af forrude og øvrige ruder i bilen, kan du være sikker på, at der udelukkende anvendes autoglas fra de samme producenter som bil fabrikanterne bruger. Du er også garanteret en professionel montering af ruden, og der ydes fuld ejertids garanti på nye bilruder monteret af Dansk Bilglas A/S. I tilfælde af udskiftning af forrude vil Dansk Bilglas A/S sørge for at bilen og dennes ekstra udstyr kalibreres efter alle gældende forskrifter efter selve rudeskiftet.

Du kan læse mere, og få et godt tilbud på montering af autoglas, på bilglas.dk

Flere Nyheder