Tid til fornyelse af dit badekar!

19 august 2019
Anders Lundtang Hansen
Tid til fornyelse af dit badekar!

Du skal ikke tror, at vi med fornyelse af dit badekar inddirekte beder dig om at smide dit nuværende badekar ud.

For det første kan det ikke rigtig lade sig gøre, hvis du har et af den slags badekar, der er bygget som en del af badeværelset, og faktisk er det ikke altid den bedste løsning bare at skrotte et badekar, fordi du gerne vil have en anderledes oplevelse af badekars-fornemmelsen, når du er nedsunket i badekarret.

Mange ting kan jo gøre for at få den ultimative oplevelse med at tage en tur i badekarret, som ofte er en seance, man ser frem til at gør lidt ud af, end når man bare skal have et hurtigt bad og tager en tur i brusebadet

Ved et karbad der kan man glæde sig efter en lang arbejdsdag, man sætter stearinlys op, tænder nogle duftlus, sætter måske noget afdæmpet musik på og finder en god bog frem at læse i, og så er man ellers klar på halvt om halvt at meditere og fordybe sig.

… lige indtil man ser et skår i badekarret.

Man har fjernet en del kalk fra badekarret, men det skamfulde skår har ikke bare sat sig noget nær permanent i karret, det generer også ens blik.

Så er det første måske ikke lige, at man tænker på, at maling af badekarret kan være løsningen, men spørg du blot emaljering-af-badekar.dk, så vil de sige, at rigtig meget kan fikses på et gammelt badekar ved at male det/emaljere det – og endda give det et nyt udseende.

Måske har du et arvestykke af et badekar, som du ikke kan nænne at skille dig af med, selvom det er voldsomt umoderne og ret så slidt.

Ved emaljering af badekarret kan du faktisk få det til at blive helt moderne at se på og ligne noget, der lige er blevet lavet.

Prøv selv!

Flere Nyheder