Skriv bedre rapporter med Power BI kurser

24 november 2020
Astrid Pedersen

Arbejder du med forretningsanalyse, research and development eller Business Intelligence i en større virksomhed? Så har du brug for det rette værktøj til dit arbejde med afrapportering og forecasts. Og her kan du med stor fordel kigge på Microsoft Power BI.

Hvordan bruger jeg Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er en Microsoft applikation som kan anvendes på mange forskellige niveauer alt efter formålet. I forbindelse med udarbejdelse af let læselige og overskuelige rapporter er Microsoft Power BI et prima redskab idet applikationen er udstyret med en lang række funktioner som gør det nemt at lave skabeloner således at rapporten kan stilles op på pæn pg uniform vis.

Samtidig tilbyder Microsoft Power BI et utal af muligheder for visualisering af eksempelvis større data mængder ved hjælp af grafer og diagrammer. På den måde kan du gøre data lettere tilgængelige og overskuelige for dit publikum, og på elegant vis illustrere en fremskrivning, et regnskab eller måske fremdriften for dit i gang værende projekt.

Du kan med Microsoft Power BI oprette dynamisk opdaterede dashboards i skyen og give såvel interne som eksterne interessenter adgang hertil. Du kan selvfølgelig selv styre adgangs niveauerne for brugere og bruger grupper, og således give læse adgang til dem som blot skal kunne se – og ikke redigere – de dokumenter, rapporter og dashboards du lægger i skyen.

Dette er en del lettere, og minimerer risikoen for fejl og misforståelser, end hvis du skulle fremsende dine dokumenter på mail eller dele dem på et fælles drev. Og med Microsoft Power BI som dit primære arbejdsredskab vil du således kunne reducere din fejlmargin mærkbart.

Skærp dine kompetencer med et Microsoft Power BI kursus

Vil du gerne stå stærkere i forhold til dine arbejdsopgaver kan det anbefales at du gennemfører et professionelt tilrettelagt kursus i Microsoft Power BI. Find det rette kursus på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi 

Flere Nyheder