Skøn kaffe til enhver lejlighed

Skøn kaffe til enhver lejlighed

Fire kopper kaffe om dagen

På fisketuren, på besøg hos svigermor eller på arbejdspladsen er det for de fleste en virkelig skøn ting at kunne hælde en god og dampende varm kop kaffe op i et krus. Og drikker du meget kaffe, så er du langt fra alene. Faktisk drikker vi danskere omkring 20 millioner kopper kaffe om dagen. Det svarer nogenlunde til, at vi herhjemme hver især drikker fire kopper kaffe om dagen. Dit behov for at få de daglige kopper kaffe, sørger Kaffeexpressen for med en kaffevogn i Randers.

Bønner og barista på den jyske halvø

Kaffeexpressen har som formål at sikre, at du altid kan få en god kop økologisk kaffe, når du bevæger dig rundt i Jylland. Med en fiks og smart kaffevogn er der aldrig langt til de gode kaffebønner.

Kaffevognen kan bestilles til levering på hele den jyske halvø. Her kommer der en dygtig barista og sørger for, at din kaffestund bliver fuldstændig fantastisk. For Kaffeexpressen sørger nemlig altid for, at bønner og barista leveres i den allerbedste kvalitet. Det skaber den sorte drik, som de fleste danskere vil være meget kede af at undvære.

Kaffedrikkere på en tredjeplads

Kaffe findes i dag i 98 procent af alle danske hjem. Derfor sørger Kaffeexpressen for, at der også findes kaffe, når du bevæger dig ud i det offentlige rum. Til både festivaller, messer og andre større arrangementer kan du finde Kaffeexpressens kaffevogn eller kaffeknallert. Men du kan også bestille Kaffeexpressen til dit private arrangement som kunne være dit bryllup eller din søns barnedåb.

Dermed får dine gæster ikke bare en god kop kaffe, de undgår også, at du som vært skal stå i køkkenet og blomstre over kaffemaskinen. Danmark ligger i dag på en flot tredjeplads, når det kommer til at være det mest kaffedrikkende land i verden. Og Kaffeexpressen gør derfor alt, hvad der er muligt for, at vi fortsat kan beholde denne fornemme plads.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *