Sådan finder du en maler på Amager

19 oktober 2020
Camilla Skøtt

Leder du efter en maler på Amager? Der er mange ting, du kan gøre, hvis du vil være sikker på at vælge den rette. Læs med, hvor vi giver tre gode råd til at finde en dygtig maler.

Når der skal kastes penge efter håndværkere, skal det helst være de rigtige håndværkere; altså dem der leverer et godt resultat og gerne til tiden. Ellers føles det som spild af penge (hvad det jo egentlig også er).

Men hvordan finder du så den rigtige? Det gør du blandt andet ved at følge nedenstående tre gode råd.

Sådan vælger du maler

1) Som det første kan du med fordel forhøre dig lidt blandt venner, kolleger og bekendte; der MÅ være andre, der har erfaringer med malere. Enten gode eller dårlige. Begge dele kan bruges.

Kender du vitterligt ikke nogle, der har brugt et malerfirma før dig, kan du søge på Trustpilot, hvor du kan se, hvordan brugerne anmelder deres oplevelser med forskellige virksomheder.

2) Når du har udvalgt en række forskellige malere, du tænker ser interessante ud, skal du skære antallet ned til tre og indhente tilbud hos disse tre. Med flere forskellige tilbud i hånden er det lettere at sammenligne.

Husk i denne forbindelse, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Kvaliteten skal også følge med.

3) Sammen med tilbuddene kan du med fordel tage en lille snak med hvert af de respektive malerfirmaer, og her skal du mærke efter, om de virke professionelle. Er de interesserede i din opgave, og lyder det til, at de ved, hvad de snakker om.

Kig også gerne lidt på virksomhedernes hjemmeside for at se, om de fremstår professionelt. Måske har de referencer og billeder fra tidligere projekter, så du kan se, hvad de ellers har lavet – det er en god indikation for, at de har løst tidligere opgaver til stor tilfredsstillelse.

Flere Nyheder