Oral sundhed påvirker din generelle sundhed

Det er vigtigt at tage sig af sine tænder og tandkød, og det handler om mere end bare et flot smil og færre huller. Besøg den rigtige tandlæge i københavn og lær meget mere om dårlig mundhygiejne kan påvirke hele din krop, fra dit hjerte til din hjerne.

I det moderne sundhedssystem har vi tendens til at se mundhygiejne og resten af vores helbred hver for sig, som var de to helt uafhængige. Men forskning er begyndt viser at der er en sammenhæng.

Hvis du troede at tandkødssygdomme eller mange huller i tænderne var bekymringer, der starter og slutter i munden, så kan du godt tro om igen – vi foreslår at besøger en tandlæge i københavn , så kan de kan vise dig hvordan oral sundhed påvirker alt fra hjerte til åndedræt.

Dårlig mundhygiejne kan påvirke alle dele af kroppen og bidrage til tilsyneladende ikke-forbundne sygdomme.

Hvis mundens naturlige bakterieniveauer er korrekt afbalanceret, er de gode bakterier i stand til at holde de skadelige bakterier nede. Hvis de dårlige bakterier får lov til at leve i sus og dus, kan de forårsage huller, dårlig ånde, samt andre mundproblemer. Desuden kan disse bakterier rejse til andre dele af kroppen og forårsage en masse ubehag i resten af kroppen

En overvækst af dårlige bakterier kan udløse mange tilstande, og en af ​​de mest almindelige er infektion eller sygdom i tandkødet. Tegn på denne tilstand kan omfatte hævede eller blødende tandkød, eller tilbagetrækning af tandkødet.

Spørg altid din tandlæge i København, hvordan du skal forholde dig hvis der opstår ubehagelige ting i din mund, som de ovennævnte. God mundhygiejne er yderst vigtigt for at holde os fri fra sygdomme i resten af kroppen. Din tandlæge i københavn, kan hjælpe dig med at forbedre din tandhygiejne, så den ikke forværres og dine tænder falder ud.

Det er ikke for sent, besøg din tandlæge i københavn allerede i dag.