Notesbøger gør det let at finde ud af, hvem de tilhører

Notesbøger gør det let at finde ud af, hvem de tilhører

Overskriften her kan nok næppe overraske dig, for det giver jo god mening, om man skriver navn på et felt uden på ens notesbog, eller på forsiden uden anmærkning til det eller på en af de første sider i den, så man kan finde frem til den slags.

Men den teknik er jo gået lidt i glemmebogen med moderne notering, fordi man har dokumenterne på sig online eller på ens computer, så man altid kan finde hurtigt frem til dem.

Det er da også klart, at hvis man har ens notesbøger gemt langt væk, så kan det tage tid at finde dem frem, og har man mange liggende med diverse navne på, så kan det gøre det svært at finde frem til ens egen – specielt hvis navnet er indeni, og man ikke kan genkende notesbogen.

Men netop det med genkendeligheden gør det også lidt personligt at have sådan en notesbog, man lettere kan differentiere fra de andre, da onlinedokumenter ligner hinanden så meget nu om dage.

Få (gen)indført det med notesbøger med navne på

Men hvis man nu er smart at have ens notesbøger på sig, så er de også praktisk at bruge nu om dage, da det ikke bare hører tiden i folkeskolen til.

Så køb dog en bunke med det samme fra https://workstyle.dk/notesbog-med-navn-en-personlig-gave-der-skaber-glaede/ 

Du har måske ikke sjove oplevelser fra tiden i folkeskolen, og de her notesbøger, kladdehæfter med videre giver dig måske påmindelser om en dårlig tid.

Men det er her, du skal vænne det til noget praktisk i moderne tider på en retroagtig måde, fordi der er en masse fordele ved dem, om man bruger dem privat eller i et firma.

Man skal ikke have dem koblet op til strøm for at virke, de er lette at rette i, og man kan få dem i mange størrelser, former og farver til lige at have på sig.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *