Med en kranføreruddannelse kan du nemt skifte branche

19 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Drømmer du om at skifte branche uden at skulle bruge en masse tid på at skulle arbejde dig op fra bunden, kan du overveje at tage en ny uddannelse. Der findes mange korte kurser, der gør det nemt for dig at få et nyt job. Dermed behøver du ikke at bruge flere år på at tage en ny uddannelse, men kan for eksempel nøjes med bare at bruge et par måneder på det. Ofte vil der være masser af jobs for dig at få, hvis du sørger for at vælge den rette korte uddannelse.

En af de uddannelser, som du i det tilfælde, bør overveje, er en kranføreruddannelse. I det tilfælde lærer du selvfølgelig at styre en kran, en evne, der kan være brug for i mange forskellige brancher. Det kan derfor for eksempel give dig adgang til at få et job inden for byggeri, affaldsafbrænding og meget andet. 

Bor du i Syd- eller Sønderjylland, kan du for eksempel tage en kranføreruddannelse hos EUC Syd. De har mange forskellige uddannelser og kurser at vælge imellem. Hvis du har brug for råd og vejledning til at planlægge dit karriereskifte, er de derfor de helt rette for dig at kontakte. Se mere her

image

Sådan foregår en kranføreruddannelse 

Kranføreruddannelsen er delt op i to trin. Det første trin er kranførerdelen, hvor du lærer at styre forskellige typer af kraner, og hvor du lærer at udregne, hvordan du skal løfte de forskellige typer af gods bedst muligt. 

Det andet trin er kørselsdisponentdelen. Der kommer du ud i en virksomheden, hvor du lærer om, hvordan du bruger dine evner i praksis. Du lærer også om, hvordan du for eksempel skal forhandle med kunderne, og hvordan du skal omgås leverandører og medarbejdere. 

Kranføreruddannelsen er en såkaldt fordelsuddannelse. Det betyder, at der er gode muligheder for at få et job med sådan en uddannelse. 

Flere Nyheder