Maling af badekar - når karret skal stråle

Mange går og drømmer om et badeværelse med et stort lækkert badekar, i hvilket man kan nedsænke sit trætte legeme efter en hård dag på jobbet. Der er få ting så velgørende som et langt, varmt karbad, når musklerne skal blødes op. Man sover desuden bedre efter et karbad, og vågner således frisk, veludhvilet – og ren – næste morgen. Tilsættes karbadet velduftende olier, salte eller urter, kan det tilmed ligefrem virke helsebringende på småsløje sjæle.

Maling af badekar – når dit badekar ikke er nogen skønhedsåbenbaring

Er dit badekar af ældre dato, er det sikkert blevet slidt at se på. Der er grænser for, hvor indbydende et gammelt badekar er. Ofte vil der ske det, at emaljen slides på udvalgte steder, og kalk og okker vil aflejre sig og give grimme, plamager. Disse plamager ser ikke blot uappetitlige ud – de er også en prima grobund for sundhedsskadelige mikro organismer så som bakterier og svamp. Dit karbad kan således risikere at udgøre en helbreds risiko, hvis det er for slidt og ridset. Og er emaljen slidt helt igennem, er badekarret ikke længere vandtæt, og kan ikke bruges, da du risikerer vand- og fugtskader, som kan brede sig til husets fundament.

Hvad de færreste er opmærksomme på er, at maling af badekar faktisk er en mulighed. Du kan dog ikke foretage denne maling – eller re-emaljering – af badekarret selv. Til denne opgave bør du anvende professionelle håndværkere, således at du er helt sikker på, at dit badekar bliver tæt. Når du vælger en dygtig håndværker til maling af badekar, får dit badekar en glat og ensartet overflade, hvor kalk og okker får svært ved at aflejre sig, hvilket giver bedre hygiejne og en behagelig bade oplevelse.

På badekarsmaler.dk kan du læse meget mere om emaljering og re-emaljering af badekar, samt kontakte virksomheden for et uforpligtende tilbud.