Lad din maler i Haslev renovere væggene i din nye bolig

14 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

I Faxe kommune på Sydsjælland finder vi Haslev – en hyggelig stationsby med omtrent 12.000 indbyggere. Haslev ligger centralt placeret midt mellem København, Køge, Ringsted og Næstved, og er derfor et yndet udflyttermål for familier som ønsker afstand til de større byer men gerne vil bevare kontakten med dem.

Det er nemt at komme fra Haslev til København, Køge og Roskilde med tog, lige som Motorvej E47, også kaldet Sydmotorvejen, passerer tæt på Haslev. Denne vel udbyggede infrastruktur gør Haslev populær blandt forretningsdrivende som ønsker at placere deres virksomhed i et logistisk knudepunkt. Og pendler familien har ligeledes glæde af de mange muligheder for transport.

Selve Haslev byder på gode indkøbsmuligheder i kraft af et rigt butiksliv og en blomstrende detailhandel. Skoler er der masser af – den lille by huser intet mindre end tre kommunalt drevne folkeskoler og en privatskole samt to idrætsefterskoler, et gymnasium og en teknisk skole.

Haslev kan tilbyde en lang rækker børnehaver og vuggestuer med korte ventelister og gode normeringer. Og så er Haslev hjemstavn for en lang række tilbud inden for sport, kultur og fritid, som både små og store kan få glæde af.

Lad lokale håndværkere sætte Haslev boligen flot i stand

Hvis familiens nye bolig skal stå 100% indflytningsklar er det en god idé at alliere sig med dygtige håndværkere. Det er samtidig smart at lade boligen renovere før indflytning. På den måde får håndværkerne de bedste arbejdsvilkår.

Skal renoveringen afsluttes med et flot finish bør du vælge en erfaren maler. Og ham eller hende kan du med fordel finde lokalt.

Find den bedste maler i Haslev

Uanset hvor i Haslev og omegn I har valgt at slå jer ned kan du finde den bedste maler hos den lokale afdeling af Malerkanonen. Med en Malerkanonen maler får du udført dit malerarbejde til nogle af markedets laveste priser – læs mere på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder