Kan krystaller gå i stykker?

Kan krystaller gå i stykker?

Der eksisterer vidt forskellige grene af krystaller, hvor man kan få nogle, der er flere tusinde år gamle, som der er kommet af at have været kul for lang tid tilbage, hvorfor det er en langsommelig proces at skabe den slags naturligt, hvilket således også gør dem eftertragtede.

Man forsøger sig også med at skabe dem kunstigt, men det sætter så prisen på den slags krystaller virkelig højt.

Så er der i den modsatte ende den slags turistfælder, hvor man er i udlandet og får en plade om, at man kan købe nogle sjældne krystaller hos en lokal person, men hvor der faktisk bare er tale om billigt glas.

Ægte krystaller kan dog også være noget helt andet, som man får til at hjælpe en med sjælelige problemer og eventuelle andre skavanker og problemer i livet.

Men kan de så også gå itu?

Også krystaller kan blive ødelagte

Der findes nok næppe det materiale eller mineral, som der ikke kan destrueres, for selv hvis man finder det hårdeste i verden, så kan man finde eller opfinde noget tilsvarende, der kan ødelægge dette.

Selvom man måske passer virkelig godt på det givne, så kan det forgå med tiden, eller det kan ikke holde til i længden at være udsat for vind og vejr, hvis det er vant til at være beskyttet i undergrunden.

Sådan er det også med krystaller, at selvom du måske har fundet de mest hårdføre og største af slagsen, så kan man stadig hvis ikke smadre dem så i hvert fald brække et stykke af dem.

Nogle af den slags krystaller kan nok holde sig så godt, at man virkelig skal ønske at ødelægge dem, før de går i stykker, mens man måske andre gange kan tabe en krystal, som så bliver ødelægt ved et uheldigt fald.

Derfor er det bare vigtigt at passe på ens krystaller, hvis de betyder meget for en.