Hvis du har smækket dig selv ude

21 september 2021
Steffen Hansen

 

Det kan ske for for os alle, at man på et tidspunkt får smækket sig selv ude og glemmer at få en nøgle med sig. Så står du der og er grueligt træt af situationen. For, hvordan kommer du lige ind igen?

Det er en irriterende situation at stå i, som sker for mange. I dette indlæg kan du læse om, hvad du kan gøre for at undgå at blive smækket ude, og hvad du skal gøre, hvis uheldet nu er ude. 

 

 

Ekstranøgle hos naboen

Hvis du gerne vil undgå at skulle betale dyre domme for at få en låsesmed ud til dig, kan du ligge en ekstranøgle hos en ven eller naboen. Så har du hurtigt en nøgle tilgængelig og du kan komme ind i din lejlighed igen. Måske du kan lave en aftale med naboen eller din ven om, at du også har hans eller hendes nøgle hos dig. Så kan det være, du kan hjælpe dem på et tidspunkt. 

 

Lær at bryde en lås op

Det kan blive belejligt at lære at lirke en lås op. Særligt, hvis du har smækket dig selv ude med mad på komfuret eller et barn alene i lejligheden eller huset. Måske du også kan hjælpe en nabo i nød med at lirke en lås op med en hårbånd eller papirclips, så han/hun kan komme ind til sit barn. Man ved aldrig, hvornår sådan en teknik kan komme i brug. Dog skal det ikke anvendes i andre situationer end dette. 

 

Ring til en låsesmed

I princippet er det ulovligt at lirke døre op, som er ment til at være låst. Hvis du ikke mestrer teknikken eller vil undgå at gøre mere skade end gavn, kan du ringe til en låsesmed. De kan komme ret hurtigt og gerne døgnet rundt. Det er dyrt, særligt hvis du er kommet hjem om natten og har glemt nøglerne til lejligheden. Står du og brug for en låsesmed, kan du besøge https://www.dennis-laase.dk/

Flere Nyheder