Frokost, middag og brunch på din restaurant i Ringsted

Frokost, middag og brunch på din restaurant i Ringsted

Skal hele familien med på restaurant? Så er der godt nyt for dig som er bosiddende i Ringsted eller omegn. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at tage hele vejen ind til hovedstaden for at finde en lækker familievenlig restaurant i høj kvalitet. Den finder du nemlig lige midt i Ringsted – og den hedder Ferdinands Bøfhus.

Hvad kan jeg få at spise på Ferdinands Bøfhus?

Hvis du er lidt betænkelig ved bøfhus konceptet kan du godt lægge alle bekymringer til side. Ferdinands Bøfhus er nemlig en alsidig restaurant som serverer meget andet end bøffer. Du kan selvfølgelig vælge lækre og møre bøffer fra dansk og amerikansk kvalitets kvæg, steg til perfektion og anrettet med smagfuldt tilbehør.

Men der er også masser af muligheder for de medlemmer af familien som ikke spiser store bøffer. Du har for eksempel mulighed for at vælge en af de mange burgere så som Big Texas Bbq Burger, Ferdinands Burger, Kylling Bbq Burger og The Mexican Burger. Er der ikke kødspisende medlemmer i familien serverer Ferdinands Bøfhus gerne en velsmagende laks, eller tilbyder salatbar som hovedret til en fordelagtig pris.

Kan jeg spise forkost hos Ferdinands Bøfhus?

Hvis du arbejder i Ringsted kan du med fordel skippe madpakken eller kantinen på arbejdet og i stedet nyde en lækker frokost bøf hos Ferdinands Bøfhus – eventuelt i selskab af en eller flere kolleger.

Ferdinands Bøfhus har nemlig åbent i frokost timerne og tilbyder her et bredt spektrum af lettere frokost retter, for eksempel tapas anretninger, salat eller fisk. I weekenden serverer Ferdinands Bøfhus brunch fra buffet med elle de kendte klassikere så som æg, bacon og pølser, frisk salat, hjemmebagt brød og selvfølgelig amerikanske pandekager med sirup eller honning.

Du kan læse hele menukortet, og booke bord på Ferdinands Bøfhus online, via restaurantens hjemmeside ferdinands.dk

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *