Find online opskrift på koteletter i fad

25 december 2018
Astrid Pedersen
Find online opskrift på koteletter i fad

Mangler du inspiration til madlavningen i det daglige, og har du svært ved at få fuldtidsjob, afhentning af børn, oprydning, rengøring og indkøb til at passe sammen med hjemmelavede måltider til hverdag? Så skulle du prøve at tage et kig på alle de forskellige lækre, danske retter, som børn såvel som voksne elsker.

Hjemmelavet mad fra bunden – også i hverdagen

Især de fortravlede og pressede børnefamilier kan få svært ved at hente den tid, der skal bruges på at tilberede et lækkert hjemmelavet måltid helt fra bunden. Derfor sker det ofte, at den hjemmelavede mad erstattes med et fastfood måltid, en frysepizza, eller en færdigret fra supermarkedets køledisk. Dette er dyrt i længden, og heller ikke nødvendigvis hverken sundt eller nærende. Du kan spare mange penge på at lave din mad selv – og det behøver faktisk ikke at være videre besværligt eller særligt tidskrævende.

En ret som koteletter i fad er et prima eksempel på et nemt, hurtigt og særdeles velsmagende aftensmåltid. Koteletter i fad er tilmed en ret med et højt nærings indhold, som samtidig er langt sundere end for eksempel en pizza eller et burger meal. Du behøver ikke at skulle bekymre dig om økonomien eller tids forbruget, når du handler ind til koteletter i fad. Ingredienserne til koteletter i fad ligger prismæssigt i den lave ende, og kan købes i langt de fleste supermarkeder. Til en omgang koteletter i fad skal du blot bruge olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde, hvedemel, salt og peber.

Du kan eventuelt supplere med cocktailpølser, bacon, eller lignende børnevenlige ingredienser. Koteletter i fad serveres traditionelt med enten ris eller kartoffelmos, og du kan også vælge tilbehør som for eksempel grønne bønner, dampet broccoli, eller en grøn salat.

Du kan finde den fulde opskrift på koteletter i fad på dk-kogebogen.dk

Flere Nyheder