Få den skarpeste remaljering pris online

Få den skarpeste remaljering pris online

Er dit badekar virkelig grimt, slidt og misfarvet på indersiden? Så har du sikkert overvejet at skifte det ud. Men der er andre – og billigere – alternativer.

Skal jeg skifte mit badekar ud?

Selv om badekarret kan se ud som om det er helt umuligt at få pænt igen bør du dog give det en chance mere. Det at skulle udskifte et badekar er nemlig en temmelig dyr og slidsom affære – især hvis der er tale om et indbygget badekar. Så skal soklen omkring karret nemlig brydes ned og karret bortskaffes. Et nyt badekar skal indkøbes, hvilket ikke er billigt. Og så skal det hele bygges op på ny.

Alt i alt kan det langt bedre betale sig at lade en dygtig badekarsmaler forsyne badekarret med en flot ny emalje ved den proces som kaldes reemaljering.

Hvordan foregår en reemaljering?

En reemaljering minder på mange punkter om en autolakering af bil. Proceduren er i hvert fald nogenlunde den samme. Først vil badekarret blive slebet og renset indvendig for at fjerne den gamle, beskadigede emalje. Eventuelle revner, huller og skrammer vil blive spartlet ud, og badekarrets inderside atter slebet indtil denne er ganske jævn og glat. Dernæst vil grunder blive påført i flere tynde lag for at sikre at emaljen binder optimalt. Og sluttelig vil emaljen blive sprøjtet på karrets inderside med en sprøjte pistol – ligeledes i flere lag, så det færdige resultat bliver helt ensartet.

Når proceduren er afsluttet vil karret skulle hærde i et døgns tid inden det atter kan tages i brug. Ny Emalje garantere holdbarhed på emaljering af badekar. Således kan du bruge dit ny-emaljerede badekar som ramme for din hyggelige hjemmespa i mange år fremover.

For den skarpeste remaljering pris, kontakt Ny Emalje for et gratis og uforpligtende tilbud på maling af badekar via hjemmesiden ny-emalje.dk