Emaljering af badekar – når badekarret skal have nyt liv

15 juni 2019
Astrid Pedersen
Emaljering af badekar - når badekarret skal have nyt liv

Hvis du ønsker at renovere dit badeværelse, så det kommer til at stråle, er det oplagt at gå efter de lavt hængende frugter, for eksempel kan du til at begynde med give fliserne en grundig afkalkning, og måske sørge for, at fugerne bliver restaureret.

En anden måde, hvorpå du kan få dit badeværelse til at ligne en million, er ved at sætte det gamle badekar i stand. Et slidt badekar er både grimt og uhygiejnisk, og kan virke skæmmende på hele dit badeværelse. Dette skyldes, at den emalje, som holder indersiden af karret vandtæt og skinnende, med årene eroderes, og dermed bliver mere skrøbelig.

Så opstår ridser og småskrammer forholdsvis let, og kalk, rust og okker får nemmere ved at aflejre sig. Dette skaber en ujævn overflade, skæmmet af grimme, misfarvede plamager, som samtidig udgør grobund for bakterier og svamp.

Maling af badekar – det nemme og billige alternativ til udskiftning

Det er dog dyrt at skifte hele badekarret ud. Er der tale om et indbygget badekar, skal hele soklen nedbrydes og bygges op på ny rundt om det nye kar. Det gamle badekar skal samtidig bortskaffes – og et nyt badekar er ikke helt billigt i anskaffelse. Måske har du overvejet at få opført en bruseniche i stedet. Men det er faktisk synd at skrotte det gamle badekar, hvis det kun er skæmmet af fortrinsvis overfladiske skønhedspletter. Disse kan nemlig fjernes på hurtig og effektiv vis ved en maling af badekar.

Bestil et uforpligtende tilbud på maling af badekar online

Ved maling af badekar påføres en ny emalje, så badekarrets inderside bliver smuk, glat og ensartet igen. Din badekarsmaler vil først rense og slibe den gamle emalje, så den nye emalje – som består af uretan og akryl – binder optimalt. Og allerede efter et døgn vil dit badekar stå som nyt igen.

Find din badekarsmaler på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/ 

Flere Nyheder