Dyreklinik Værløse passer på dit kæledyr

Dyreklinik Værløse passer på dit kæledyr

Ting der skal tænkes igennem, før du får et kæledyr 

Fordi måske er du vant til at dit lille barn på 10 år hele tiden står og tigger og beder om at få lov til at få et kæledyr. Derfor er det en rigtig god idé at undersøge mulighederne ved et kæledyr, før du går hen og anskaffer dig et. Blandt andet skal man have tid til sit kæledyr, hvis du anskaffer dig for eksempel en hund – her skal der nemlig gåes ture, og det er vigtigt, at hunden bliver holdt aktivt. 

Når det er sagt, er det også vigtigt, at der er nogle hjemme til at tage sig af hunden. En hund kan nemlig ikke lide at være alt for meget hjemme, og hvis dette sker, er det i hvert fald vigtigt at hunden er stueren. En anden god idé kan også være, at du sørger for, at anskaffe dig en kat i stedet for, hvis tilfældet er, at i i familien ikke har det største overskud til at passe et kæledyr og måske ikke er så meget hjemme. 

3 gode grunde til at få dig en hund 

Hvis du overvejer at få en hund fremfor en kat, er der også nogle fordele at hente her, som er værd at overveje. 

Grund nummer 1: Du får en masse motion, hvis du beslutter dig for at få en hund. Der skal gåes lange ture, og det kan være familiens samlingspunkt – og det der får hele familien afsted. 

Grund nummer 2: Er du stresset? Ligesom resten af Danmarks befolkning? Jamen, så er det tydeligt bevist, at hvis du er sammen med en hund i mindst 5 minutter, vil dit stresshormon dele. Ret fedt!

Grund nummer 3: Ved at få en hund, danner du dig selv et fællesskab med andre hundeejere. Disse vil du kunne finde på diverse Facebook gruppe eller for eksempel ved din dyreklinik Værløse.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *