Det specielle ved lige præcis vinyl

04 oktober 2021
Christina Dueholt

Har du en hobby?

Kender du det, når man har en helt bestemt passion for et eller andet? Det kan være helt basale ting såsom at gå til ridning, have et kreativt mindset eller bare godt kunne lide at bage. 

Uanset hvad dine hobbyer er, er der ingen tvivl om, at det kan være noget, som man går utroligt meget op i. Det kan blandt andet være, at man elsker at lave mad, men ikke kan lide at kalde det en hobby, fordi man ikke nødvendigvis er god til det. 

Det samme gælder med det kreative mindset; for måske kan du godt lide og male, men det er ikke noget, du udstiller? 

Uanset hvad du laver i din hobby, er det dig selv, der bestemmer, hvornår det er din hobby eller ej. Og det er egentlig fuldstændig ligemeget, om du er god til det eller ikke, det drejer sig egentlig bare om, om det er noget, du går op i. 

Vinyl, vinyl og atter vinyl 

Noget som folk for eksempel kan have som hobby er at samle. Man kan samle på alverdens ting, og du kan næsten altid kende det, når du kommer ind hos en samler. Der vil formentligt være lidt rodet, og du vil næsten altid bemærke mindst 10 ting, hvor du tænker “hvorfor har du dog ikke smidt det ud?” 

Men når det kommer til pladesamlere for eksempel vinyl samlere, så er det altså en helt anden snak. Her vil du oftest opleve at vinylpladerne står lignet op på række, og at der er styr på selve samlingen i reolen. Måske hænger nogle af pladerne på væggen, de mest populære af dem, og måske vil du også opleve at nyere vinyl plader også er at finde i hjemmet. 

At samle plader er for eksempel at godt bud på, hvad man kan lave som sin hobby.

Flere Nyheder