Derfor er SEO tekster vigtige for din virksomheds succes

Derfor er SEO tekster vigtige for din virksomheds succes

Hvis du har en virksomhed eller af andre grunde har en hjemmeside, som du gerne vil skabe trafik til, så er det godt at kende lidt til SEO. SEO er nemlig med til at lede nye gæster hen på din hjemmeside. Og når de først er kommet så langt, er der jo god sandsynlighed for, at de kan konverteres fra gæster til købende kunder.

Hvad er det nu lige, SEO det er?

SEO er en forkortelse for det engelske begreb search engine optimization og kan på dansk oversættes til noget i retning af søgemaskineoptimering. Den søgemaskine, der oftest vil være tale om er gode gamle Google. Google er den søgemaskine, som langt de fleste på vores breddegrader bruger. Og vi bruger den hele tiden.

De tider er nemlig forbi, hvor man gik direkte ind på en hjemmeside via dens URL. I dag er det ligeså nemt at søge i Google, og så vælg et af de links, som Google foreslår.

Fordi vi mennesker er nogle dovne dyr, vælger vi næsten altid ét af de allerøverste links på resultatlisten hos Google. Det vil sige, at der ikke er nogen der sidder og bladrer hen til side 5 (eller side 50 for den sags skyld). De vælger derimod sandsynligvis det allerøverste.

Som virksomhed vil du derfor gerne have, at din hjemmeside ligger i toppen af Googles søgeresultater for søgeord der er relevante for netop din virksomhed og dens branche. Og det kan du opnå gennem SEO. Med gode SEO tekster på hjemmesiden, kan du nemlig sørge for, at Google anser din hjemmeside for at være relevant for folk, der søger efter noget på Google. Og hvis du formår at overbevise Google om dette, ja, så er der øget trafik på hjemmesiden og dermed potentielt øget indtjening. Læs mere om emnet her: https://wordpens.com/kategoritekster/.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *