4 ting du skal vide om betonelementer

30 april 2021
Cecilie Mortensen

Når det kommer til byggeprojekter, hvor der bruges betonelementer, så er der en række ting, som er værd at fremhæve. Det er nemlig ikke uden grund, at beton elementer er blevet så populære i diverse byggerier rundt i landet. 

Dette skal du vide om betonelementer

1. Betonelementer findes i forskellige varianter

Når der snakkes om beton elementer, så dækker det over alt fra facadeelementer, sandwichelementer, skillevægselementer og bagvægselementer. Beton elementer kan derfor også bruges på forskellige måder i et byggeri, alt efter den placering elementerne skal have. 

2. Du kan få betonelementer efter skræddersyede mål 

Noget der er utrolig smart ved beton elementer er, at du kan få dem efter skræddersyede mål. Det gælder både i forhold til længden og højde, men også ift. tykkelsen af elementerne. Du kan derfor få dem produceret fra bunden, så de passer præcis til det lejlighedskompleks, lagerhal, butik m.m., hvor de skal monteres. 

3. Få betonelementer i forskellige udseender

En tredje ting der skal fremhæves ved beton elementer er, at du kan få dem i forskellige udseender. Det gælder både ift. elementernes overflade, mønstre, farver m.m.

4. Få leveret betonelementer direkte til din byggeplads

En sidste ting som også skal fremhæves er, at beton elementer kan leveres direkte til den byggeplads, hvor de skal bruges. Du skal derfor heller ikke have hovedpine over, hvordan disse store elementer skal komme frem. 

Hvem kan levere betonelementer? 

Der findes en række leverandører, som kan levere og producere betonelementer for dig. Der er dog ekstra god grund til at kigge i retningen af thomas praefab. Her finder du nemlig et firma, som har solid erfaring i branchen, og som gennem tiden har leveret beton elementer til en række forskellige projekter. Du kan derfor også forvente, at du kommer ekstra godt i mål med denne samarbejdspartner. 

Flere Nyheder